BRAVO 4/2012

1,70 лв.
Не е налично

Преди година и половина ти разказахме за сънищата на любимите звезди! В брой 4/2012 е време за продължението. И знаменитостите подобно на теб не спират да сънуват. А в сънищата им се крият най-големи им страхове, копнежи и надежди... Наяве пък печелят Grammy, танцуват, създават приятелства и тропат със стилни ботуши дори и без сняг. По много от всичко това ще откриеш в новото БРАВО. Брой 4 ще ти припомни най-важното за най-важните от изминалите музикални награди, ще ти разкрие как да танцуваш стъпка по стъпка Аi Se Eu Te Pego на Мишел Тело и ще надникне в две звездни приятелства. В БРАВО 4 те очакват още: две странички, посветени на стила за крака - с обстоен преглед на модните ботуши, няколко технологични джаджи и среща с един нов герой - Кол от "Дневниците на вампира", и актьорът зад него Натаниъл Бъзолич. Какво друго? Задължителните четири плаката за твоята стена - в случая те радват половината от One Direction (очаквай следващата част на плаката в брой 5), Ванеса Хъджънс, Ашли Бенсън и Адам Ламбърт. Не само сънищата са приятни, нали?

22 февруари - 6 март 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Преди година и половина ти разказахме за сънищата на любимите звезди! В брой 4/2012 е време за продължението. И знаменитостите подобно на теб не спират да сънуват. А в сънищата им се крият най-големи им страхове, копнежи и надежди... Наяве пък печелят Grammy, танцуват, създават приятелства и тропат със стилни ботуши дори и без сняг. По много от всичко това ще откриеш в новото БРАВО. Брой 4 ще ти припомни най-важното за най-важните от изминалите музикални награди, ще ти разкрие как да танцуваш стъпка по стъпка Аi Se Eu Te Pego на Мишел Тело и ще надникне в две звездни приятелства. В БРАВО 4 те очакват още: две странички, посветени на стила за крака – с обстоен преглед на модните ботуши, няколко технологични джаджи и среща с един нов герой – Кол от „Дневниците на вампира“, и актьорът зад него Натаниъл Бъзолич.
Какво друго? Задължителните четири плаката за твоята стена – в случая те радват половината от One Direction (очаквай следващата част на плаката в брой 5), Ванеса Хъджънс, Ашли Бенсън и Адам Ламбърт. Не само сънищата са приятни, нали?

* * *
От корицата
Виктория, Селена, Логан, Тайо, Даниел и Хари
- Какво издават сънищата на твоите любимци
Преди година и половина ти разказахме за сънищата на любимите звезди! Сега е време за продължението! И знаменитостите подобно на теб не спират да сънуват! А в сънищата им се крият техните най-големи страхове, копнежи и надежди...
 

Новини, постове и мода в снимки: Най-дорото от Grammy 2012

Лана дел Рей: Фалш или не съвсем?
За броени месеци тя се изкачи до стъпалото, на което с неонови букви пише „нова поп звезда“... но под надписа се застичаха тежки обвинения.

Деми&Maйли; Ванеса&Aшли: По приятелствата ще ги познаеш
Истинското приятелство опира до едно, колкото и различни един от друг да са истинските приятели...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Мадона: Завръщането на годината
Нов албум, ново турне – Мадона се завърна! БРАВО ти припомня най-важното за мегазвездата!

Мишел Тело: Танцувай Ai Se Eu Te Pego!
Всички пеят „nossa“ – ние ти показваме как да танцуваш!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Love K-POP, Част II: Super Junior
Гласовете ти ги наредиха малко преди сладураните от Girls’ Generation и им осигуриха второ място в К-Pop серията на БРАВО. Очаквай дамите в следващия брой. Прочети тази страница, след това я изрежи и готово – вече имаш инфоплакат SJ за стената!

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели спортен часовник!

Уитни Хюстън: Запомни легендата
Причините за неочакваната й смърт ще продължават да се коментират с месеци. По-важно обаче е това, което ще остане живо. Виж малка част от наследството на музикалната икона, която почина на 11 февруари. Едва на 48...

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хай-тек: Яки джаджи - Технологичните трендове от бъдещето
По-тънки, по-умни, по-бързи! БРАВО хвърля поглед към джаджите, които все по-често ще бъдат до теб в бъдеще...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Kакво ценят приятелите ти в теб?

Стил: Всичко за ботушите
BRAVO ти разкрива всичко, което трябва да знаеш за тренда тази година

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар
 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Натаниъл Бъзолич: Новият любим кръвопиец
Докато у нас гледаме втори сезон и се разделяме с някои любимци, отвъд океана в „Дневниците“ се разписват нови герои... Запознай се с Кол, или иначе казано – Натаниъл Бъзолич!

BRAVO Кино

Киноновини: „Шпионски свалки“, „Маската на властта“, „Корпус за бързо реагиране“

Плакати:
One Direction, Адам Ламбърт, Ашли Бенсън, Селена Гомез
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 02.03.12.
altanai shukriev fikriev 23/02/2012

spisanieto e mnooo got prodyljavaite v sy6iqt duh no iskam pone edna statiika za rbd i iskam edi n plakat na eimnem

altanai shukriev fikriev 26/02/2012

neveoqten broi mnogo me kefqt plakatite i sy6oo plakatite za sledva6iqt broi neveoqtni sa bravooo na bravoooooo a ne moga da r azbera vse o6e sym nov kak da glasuvam v drugite rybliki zdr,bravo i drugite molq v i pi6ete mi 4e neznam

Cvetelina Coneva 27/02/2012

Spisanie BRAVO molq vi pusnete oshte edin plakat na The Vampire Diaries v nqkoi ot novite vi broeve!!!Va6eto spisanie e super ot odavna ne sam kupuvala spisanieto vi zashtoto mi zabraniha i veche pak mi pozvolqvat!!!Mnogo vi molq pusnete plakat na Nina Dobrev,Pol Wesley,Iqn Somerholder ili na The Vampire Diaries!!!

Юлиана Георгиева 03/03/2012

Страхотен брой , и искам да попитам това ли е точния сайт на Браво?

Добавяне на коментар:
spacer