BRAVO 25-26/2012

3,40 лв.
Не е налично

Краят на света? По-скоро началото на купона: приготви се за двойния брой на БРАВО 25-26 - излиза на 12 декември! 64 звездни страници за любимите ти идоли, 4 плаката - на Рияна, Джъстин Бийбър, Ники Минаж и Крис Браун, а за всички КПОП фенове сме приготвили специално приложение с постери на Big Bang, Girls Generation, MBLAQ, T-ARA, 4 Minute и разбира се, SHINee! Разбий Новогодишното парти с новото парче на Ангел и Моисей, разбери всичко около него - лично от момчетата!За да блестиш в навечерието на 2013, сме ти приготвили три страхотни аутфита и съвети как да не изгубиш форма в студените зимни дни. Докато седиш на топло вкъщи, сканирай Зендая и Big Time Rush, разбери кои ще са филмите на 2013 и какви са шансовете ти за флирт според зодията! 30 Seconds To Mars готвят нова тава, а One Direction говорят за флиртовете, приятелството и семейството си. Избери си коледен подарък от БРАВО и ако все пак решиш да излезеш с гаджето навън, прочети съветите на Бела за най-яките места за среща!Очаквай ни отново догодина на 9 януари!

12 декември 2012 -
8 януари 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
64 страници, 8 плаката, 2 суперплаката
Формат: 21 х 28 см

Краят на света? По-скоро началото на купона: приготви се за двойния брой на БРАВО 25-26 - излиза на 12 декември! 64 звездни страници за любимите ти идоли, 4 плаката - на Рияна, Джъстин Бийбър, Ники Минаж и Крис Браун, а за всички КПОП фенове сме приготвили специално приложение с постери на Big Bang, Girls Generation, MBLAQ, T-ARA, 4 Minute и разбира се, SHINee! Разбий Новогодишното парти с новото парче на Ангел и Моисей, разбери всичко около него - лично от момчетата!

За да блестиш в навечерието на 2013, сме ти приготвили три страхотни аутфита и съвети как да не изгубиш форма в студените зимни дни. Докато седиш на топло вкъщи, сканирай Зендая и Big Time Rush, разбери кои ще са филмите на 2013 и какви са шансовете ти за флирт според зодията! 30 Seconds To Mars готвят нова тава, а One Direction говорят за флиртовете, приятелството и семейството си. Избери си коледен подарък от БРАВО и ако все пак решиш да излезеш с гаджето навън, прочети съветите на Бела за най-яките места за среща!
Очаквай ни отново догодина на 9 януари!

* * *
От корицата
Ангел и Моисей:
„От 2013 искаме... повече!“
Новото им парче „Повече“ не просто ще разклати клуба, но ще размести тектоничните плочи на настроението ти. И понеже идва с новата година, момчетата се надяват тя да им донесе... повече забав ление, повече музика и повече истински приятели... БРАВО присъства ексклузивно на мейкинга на видеото и лично се убеди, че и от най-скучното парти Beautiful Mess могат да направят Купон!
 

Постове в мода и снимки: Тейлър Суифт, Виктория Джъстис, Фърги, Луси Хейл

2012 на фокус!
2013 чука на вратата, но преди завинаги да се сбогуваме със старата година, е време за традиционната равносметка. Виж събитията на 2012 през погледа на БРАВО!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Little Mix: От А до Я
Първата група, спечелила британския X Factor през 2011, е пълен микс от малки тайни, сладки подробности и момичешки слабости. БРАВО ти ги предлага в азбука!

One Direction: За приятелството, семейството и флиртовете
Момчетата разкриват пред БРАВО какво ценят най-много в живота си, защо не могат един без друг и как флиртуват с момичетата...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Мат Белъми: „Исках да се харесвам на момичетата в училище!“
Слава или пари? О, не! Причината за успешната му кариера на рокзвезда е съвсем друга...

Зендая Колман: Звезден скенер
Тя се втурна с танцувална стъпка към славата със сериала „Раздвижи се!“, където играе Роки Блу. „Определено си имам своите Роки моменти!“ – признава си Зендая. Но дали, както се говори, г-ца Колман не е по-скоро следващата Селена Гомез? Сканирай Зендая и разбери!

Бела Торн: Перфектната първа среща
Най-после! Предстои мечтаната първа среща с твоето съкровище. Въпросът е къде? Бела ти дава идеи!

Рияна: Моето семейство
Разбери от БРАВО защо мегазвездата държи толкова много на семейството си...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Big Time Rush: Звезден скенер
От 2009 Карлос, Джеймс, Логан и Кендал са Big Time Rish. Бандата жъне грандиозни успехи не само на музикалната, но и на актьорската сцена! Знаеш ли всичко за момчетата?

I Love KPOP, Част XXIII: G-Dragon
Той е само на 8, когато става част от групата Little Roora, а малко по-късно и от най-големия инкубатор на Кpop в Южна Корея – лейбъла S.M. Entertainment. Всъщност от S.M. го „забират“ по време на ски ваканция с майка му и баща му. Как успява да пробие? Джи-Йонг от малък разбира къде е силата на музиката. „Тя лекува слушателите и изгражда връзка между тях и изпълнителя!“

30 Seconds To Mars: Нова година – нов албум!
2013 ще е годината на Марс! Бандата разкрива плановете си пред БРАВО...

Звездите си падат по звезди!
Окачваш техните плакати по стените си и мечтаеш някой ден да се срещнеш и запознаеш с тях – кой не иска да има за приятел някоя знаменитост? По темата Селена Гомез и Бруно Марс могат да изпеят цяла песен. Само в БРАВО звездите споделят кои са техните звездни слабости! А ние разгадаваме какво говори любимата ти звезда за твоя хакартер...

Нина Добрев: „Бях обсебена от спорта”
Как срамежливото момиче се превърна в ТВ принцеса...

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели чаша с любима звезда

Ашли Тисдейл: Звезден тест

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO СмяхBRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Фотороман: Необичайният заподозрян
Дани получава неприлично предложение от учителя си по физическо и решава да потърси помощ от съучениците си. Но никой не иска да й повярва!

Тест: Забавен/-а ли си?
Плюс: Кой е твоят звезден фаворит?

Стил: Парти мода за Новогодишната нощ
Нова Година – нови дрешки! БРАВО ти подарява ценни модни съвети за навечерието на 2013!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Стил: Горещи съвети за студените зимни дни
Дните намаляват, а времето застудява, но ти в никакъв случай не оставяй настроението ти да се скапе! Прочети свежите съвети на БРАВО за повишаване градуса на настроението!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Посрещни 2013 с подаръците на БРАВО!

Флирт-хороскоп за 2013!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Консултация: Първият път
На теб и партньора ти ви предстои да започнете интимни отношения? Научи от БРАВО как да превърнеш този незабравим момент в красиво изживяване!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

Тест: Колко добре познаваш тялото си?

 

Малки сладки лъжкини, Част VI: Саша Питърс
Тя тръгва на уроци по пиано, преди да тръгне на училище. А славата й хвърля око още в Хавай, когато Джанел се абонира за първото място в различни местни конкурси за таланти. Скоро обаче тази потайна лъжкиня доказва на света, че сърцето й съвсем не е тясно за него!

Бела и Едуард: Любов във вечността
Всичко за света на „Здрач“ и защо феновете имат повод да се радват!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Хобит: Неочаквано пътешествие“, „Животът на Пи“, „Невъзможното“

Кино 2013: Най-очакваните заглавия

Суперплакати:
4 Minute, SHINee
Суперплакат BRAVO
Суперплакат BRAVO
Плакати:
Рияна, Джъстин Бийбър, Ники Минаж, Крис Браун, Big Bang, Girls Generation, MBLAQ, T-ARA
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 04.01.13.
Selin Abdullova 12/12/2012

nay nakraya ima plakat na justin bieber mnogo se radvam i zatova 6te go kupq

Добавяне на коментар:
spacer