Списание МАЙСТОР МАНИ (HANDY MANNY)

3,80 лв.
Не е налично

Списание "Майстор Мани" е дом на симпатичния сръчко и неговите приятели инструменти! В квартала на Мани има много съседи, които се нуждаят от помощ. Майсторът е винаги готов да се отзове, било то за да поправи нещо счупено, да реши някой проблем, или просто да се позабавлява!

 Марка
 Майстор Мани
 Тип
 Списание
 Възраст
 4+
 Корица
 Мека
 Формат
 21 x 28
 Страници
 24 цветни
 Включва
 Играчка
 ISSN
 1314-3328

График на издаване:
Майстор Мани 18 - 02.02.2013
Майстор Мани 19 - 06.04.2013
Майстор Мани 20 - 01.06.2013

Порасни с игри!

Списание МАЙСТОР МАНИ


Уважаеми родители,
 

В списание „Майстор Мани“ са включени занимателни страници и истории, които ще се харесат на деца в предучилищна възраст. С тяхна помощ те ще се научат на най-различни полезни неща и ще се почувстват истински майстори. Различните рубрики ще дадат на малчуганите знания за всекидневните дейности и непосредствения свят и дори ще ги научат на някои думи и фрази на английски език. Символите на страниците на изданието пък ще помогнат на вас, родителите, по-лесно да се ориентирате с какъв тип дейност е свързана всяка рубрика. Под всеки символ ще видите какви умения развива съответното занимание у вашето дете.

Списание МАЙСТОР МАНИ - вече всеки месец и с играчка!

Примерни рубрики и страници (брой 1/2011):

Забавни инструменти
Майстор Мани си има няколко приятели инструменти, които му помагат да излиза от всякакви трудни ситуации.

Списание МАЙСТОР МАНИСписание МАЙСТОР МАНИ

Строителна площадка
Да се залавяме за работа! Мани отговаря за процеса на строителство на тази къща. Подреди четирите картинки в правилната последователност и разбери на колко етажа ще бъде сградата!

Мани говори английски
Сутрин в библиотеката

Списание МАЙСТОР МАНИСписание МАЙСТОР МАНИ

Списание МАЙСТОР МАНИСписание МАЙСТОР МАНИ

Инструмент за всеки
Всяка професия е свързана с определени инструменти и предмети! Какви са професиите на героите и какви инструменти използват те?

Помощ! Счупена пейка!
Мани поправя пейката на игрището и е донесъл няколко дъски, за да подмени счупената. Коя от тях обаче трябва да използва майсторът? Помогни му да измери трите дъски на съседната страница, за да избере тази, която му е необходима. За тази цел използвай линийката, която ще намериш в „Работилницата на Мани“!

Музикална кутия
Искаш ли да станеш музикант? Влез в ритъм с помощта на подобния на маракас инструмент на майстор Мани! Много е лесно да го направиш!

Списание МАЙСТОР МАНИСписание МАЙСТОР МАНИ

Щур концерт
Една от струните на китарата на този музикант се е скъсала по време на изпълнението му. Щурчетата обаче спасяват положението със своята абсолютно натурална музика!

Вкусно!
Госпожа Портийо готви в пекарната си. Каква ли торта прави тя този път? За да разбереш, прегъни страницата по пунктираните линии.

Списание МАЙСТОР МАНИСписание МАЙСТОР МАНИ

Работилницата на Мани
На тези страници ще откриеш много допълнителни елементи, които ще направят времето, прекарано със списанието ти, още по-интересно. Хайде да майсторим и да се забавляваме заедно!

Игра с професии
Имаш ли добра памет? Тогава покани приятелите си да поиграете на тази забавна игра. И нека най-добрият победи!

Списание МАЙСТОР МАНИСписание МАЙСТОР МАНИ

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer