BRAVO 20/2011

1,70 лв.
Не е налично

На корицата на БРАВО да се появи 14-годишно хлапе, което е известно с това, че пее, но дори няма собствен сингъл? Да, това не се е случвало никога. И е много малко вероятно да се повтори. Богомил е лицето на X Factor на корицата на БРАВО 20, защото успя да развълнува всички. И стана символ на надеждата, че 13-те финалисти в това шоу наистина ще са на късмет. На късмет за българската музика и на някак все неуспешния опит да си имаш БГ музикални тийн идоли, на които да се радваш наред с Джъстин Бийбър, Аврил и "Дисни" звездите. БРАВО реши да ти представи финалистите в аванс, за да си избереш отсега фаворити. Ще продължава да ги следи и занапред, заедно с талантите от "Гласът на България" (очаквай голяма изненада за тях съвсем скоро). Защото е важно доброто начало да се подкрепя, особено когато е свежо, с талант и различно. Надяваме се, че новото БРАВО за теб ще е точно това - глътка свежо настроение с талантливи музиканти и артисти и... една доста изненадваща корица.

5 - 18 октомври 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

На корицата на БРАВО да се появи 14-годишно хлапе, което е известно с това, че пее, но дори няма собствен сингъл? Да, това не се е случвало никога. И е много малко вероятно да се повтори. Богомил е лицето на X Factor на корицата на БРАВО 20, защото успя да развълнува всички. И стана символ на надеждата, че 13-те финалисти в това шоу наистина ще са на късмет. На късмет за българската музика и на някак все неуспешния опит да си имаш БГ музикални тийн идоли, на които да се радваш наред с Джъстин Бийбър, Аврил и „Дисни“ звездите. БРАВО реши да ти представи финалистите в аванс, за да си избереш отсега фаворити. Ще продължава да ги следи и занапред, заедно с талантите от „Гласът на България“ (очаквай голяма изненада за тях съвсем скоро). Защото е важно доброто начало да се подкрепя, особено когато е свежо, с талант и различно. Надяваме се, че новото БРАВО за теб ще е точно това – глътка свежо настроение с талантливи музиканти и артисти и... една доста изненадваща корица.


* * *
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Брит Робъртсън, Тейлър Лаутнър, Ник Джонас
 

Новини: Шакира, Кеша, Джо Джонас, Бруно Марс, Тейлър Суифт

Лиа, Даниел, Джони Деп, Jedward: Първият път на звездите
За някои от тях той отдавна е минало. За други – предстои! Виж откровенията за най-романтичните моменти на твоите любимци!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Деми Ловато: Край на рока!
Чао поп-рок звучене! В новия си албум Деми залага на хип-хоп!

Лейди Гага: Срещу насилието в училище!
Едно от нейните малки чудовища си отиде. Гага е решена да го превърне не в жертва, а в пример!

Звезден скенер: Джеси Джей
Да те изключат от училищния хор, защото надпяваш останалите деца? Ето това се казва признание... Но тогава случката разбива сърцето на малката Джеси. Да ти се подиграват само защото си поразлична от останалите? Кофти. Но въпросът е кой се смее сега!

X Factor началото: 13 за щастие
Х факторът вече е уравнение едва с 12 неизвестни (засега)! Но ако се съди по твоите реакции, началото с 13 кандидати определено беше успех. Особено за един 14-годишен! БРАВО се срещна с някои от най-любимите участници и разбра защо за журито избирането на един-единствен победител ще е задача с повишена трудност...

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели албум на любима звезда

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Мода: Цветните досиета на сезона
Ако в музиката има ритъм, то в модата има стил – ученически, спортен, игрив, елегантен... От теб зависи как ще се дегизираш този сезон. И какви „агенти“ ще привличаш със своята дегизировка... БРАВО има няколко конфиденциални предложения за теб!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Kaк се целуваш?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Ангъс Ти Джоунс: Училище вместо червен килим
Такава е телевизионната звезда в действителност!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Кинороман: „Тримата мускетари“
Готови за приключение! Страхотните типове с пелерини атакуват кината!

Сам Клафлин: „Новият принц на Кристен”
Актрисата снима с нова звезда. Запознай се с Принца!

BRAVO Кино

Киноновини: „Операция Шменти Капели”, „Островът”, „Ларго Уинч 2”

Плакати:
Деми Ловато, Тупак, Риана, Еминем
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 14.10.11.
Симона Димитрова Николаева 05/10/2011

Всички броеве си ги купувам още на първия ден! Обичам Ви! (както и този брой е много яккк!)

naychy angelov 24/12/2011

zdraveite skupo spisanie BRAVO iskamda vi pojelaq 4estita nova godina i da vi pomoliq za edin plakat na avril lavin ot koga ne ste pyskali li4o na neq . ako ne mojete v tozi oibroi 26*2011 togava v specialniqt vi broi, znam za6oto 6e go napravite za koeto vi blagodarq.

Добавяне на коментар:
spacer