7: Пътят на самурая

5,99 лв.
Не е налично

Седмият макрокомикс ще ти разкаже шест приключения, които се случват на изток. Поеми си дъх и се усмихни - току-що забогатя драстично. "Една писана дума струва хиляда жълтици" - казват японците. В тази книга думите са 13 493.

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404507007

Макар за Изтока да е задължителна асоциация и да присъства във всяко меню, тук няма да претопляме клишето „Патица в сладко-кисел сос“. Определени жители на Дъкбург и без това бързо се вкисват, когато стане въпрос за азиатски приключения. (Особено когато вместо фурна се използва драконовски огнен дъх.) Доналд Дък например изобщо няма да похапне. Твърде зает е със самураи с неизчерпаема доза късмет. Единственото, на което разчита, са няколко чаши чай. Ако не вярваш, попитай Скрудж. О, момент, няма да успееш. Господин Макдък е в обсебващата компания на един не-можещ-да-казва-Р античен китайски философ. Ще трябва да се убедиш сам.

Седмият макрокомикс ще ти разкаже шест приключения, които се случват на изток. Поеми си дъх и се усмихни – току-що забогатя драстично. „Една писана дума струва хиляда жълтици“ – казват японците. В тази книга думите са 13 493.

Макрокомикс

Макрокомикс

aneta dimitrova 30/01/2011

vsi4kite makrokomiski sa strahotni.ve4e nqmam tarpenie .puskaite gi vseki mesec

Добавяне на коментар:
spacer