BRAVO 7/2011

1,70 лв.
Не е налично

Няколко килограма работа на ден, увереност на вкус и опит пред публика за глазура - това са само част от съставките в рецептите на Лиа Мишел, Адам Ламбърт, Виктория Джъстис, Хайди Клум, Бруно Марс и Катерина Греъм, които ще откриеш в брой 7 на БРАВО. "Ястието", което приготвят, е познато по целия свят и се нарича Успех в шоубизнеса. Изброените ти любимци добре познават вкуса му. Както и останалите звезди. Същото важи и за останалите звезди, които ще срещнеш в броя. Част от тях са "вампири", които БРАВО изправя един срещу друг. Има и новоизгряващи таланти, като Наталия Килс и двете нови попълнения в родното кино - Диляна и Лора от Love.net; както и доказали се вече красавици като Кейти Пери и Селена Гомез. Има, разбира се, и още. Открий ги сам! В БРАВО рецептата за забавление вече е забъркана, трябва просто да я изконсумираш!

6 - 19 април
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Няколко килограма работа на ден, увереност на вкус и опит пред публика за глазура – това са само част от съставките в рецептите на Лиа Мишел, Адам Ламбърт, Виктория Джъстис, Хайди Клум, Бруно Марс и Катерина Греъм, които ще откриеш в брой 7 на БРАВО. „Ястието“, което приготвят, е познато по целия свят и се нарича Успех в шоубизнеса. Изброените ти любимци добре познават вкуса му. Както и останалите звезди. Същото важи и за останалите звезди, които ще срещнеш в броя. Част от тях са „вампири“, които БРАВО изправя един срещу друг. Има и новоизгряващи таланти, като Наталия Килс и двете нови попълнения в родното кино – Диляна и Лора от Love.net; както и доказали се вече красавици като Кейти Пери и Селена Гомез. Има, разбира се, и още. Открий ги сам! В БРАВО рецептата за забавление вече е забъркана, трябва просто да я изконсумираш!

* * *

Разбра ли за DYou?

* * *

Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Миранда Косгроув, Тереза Палмър, Келан Лутц
 

Новини: Деми Ловато, Парис Хилтън, Холи Бери, Cypress Hill, Шарън Ден Адел

Kейти Пери: Пътуване в космоса
E.T. – новото видео на Кейти с участието на Кание Уест вече е факт, но певицата се готви и за друго извънземно пътуване!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Адам Ламбърт: В студиото с подкрепление

Виктория Джъстис, Бруно Марс, Ванеса Хъджънс, Зак Ефрон, Катерина Греъм: Рецептите на звездите
Певец, модел или актьор - много хора мечтаят да са известни. Тук Виктория Джъстис и други мегазвезди издават своите рецепти за слава.

Селена Гомез: Сълзи заради хейтърите!
В интервю за БРАВО Сел разкрива как се чувства в действителност след атаките от фенките на Бийбър!

Наталия Килс: „Никога не съм била сама!“
Шшшт! Тук ще научиш за любовта на Нат! 24-годишната Наталия издава своите тайни за момчетата...

BRAVO Музика

Албуми: Новости на СD и DVD

Класации: Спечели уебкамера!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Фотороман: Хайде на бас!
Със своите флирт трикчета Марко е в състояние да спечели всяко момиче. Следващите в списъка са сестрите Стела и Елена. И той се хваща на бас, че ще успее да целуне и двете в рекорден срок...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Каква е перфектната ти половинка за парти среща?

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Lоve.net: 2 в 1 офлайн с Диляна и Лора
В новия български филм те търсят своето щастие в обетованата земя, наречена Интернет. В живота обаче Лора Чешмеджиева и Диляна Попова (и двете са дебтантки на големия екран) предпочитат общуването f2f (face to face) вместо asl pls (age/sex/location).

BRAVO КиноBRAVO Кино

Кори Монтейт: Oт Г-н Никой до Суперзвезда
Те наистина съществуват – малките чудеса в живота! Само в БРАВО Кори разкрива своя път към славата.

Киноновини: „Адел и проклятието на пирамидите“, „Първичен код“, „Светлина в тунела“

Twilight Vs. TVD Vs. True Blood: Войната на вампирите
Кой захапва най-добре? БРАВО тества кръвопийците!

BRAVO КиноBRAVO Кино

 

Плакати:
Деми Ловато, Пол Уесли, Коди Смпсън, 30 Seconds to Mars
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 15.04.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer