1: Бойци в действие

2,99 лв.
Не е налично

Един ден от небето се посипаха странни карти. Децата по цял свят ги събраха и измислиха нова бойна игра. Най-добрите играчи бяха Дан, Маручо, Руно, Шун, Джули и Алис. Те нарекоха чудовищата от картите с името "бакуган", а отборът им прие името "Бакуган: бойци в действие".

Това обаче не бяха обикновени карти. И Бакуган не бе просто игра. Картите бяха свързани с паралелен свят, наречен Вестроя, където кипеше ожесточена битка. Битка, която би могла да доведе до унищожението на Вестроя, а и на света на хората. Спасението на двата свята бе в ръцете на Дан и неговите приятели. С мисълта, че започват невинна игра, те се включиха в битката за възстановяването на порядъка в цялата Вселена!

Книгата включва специален наръчник за героите.

 Автор
 Трейси Уест
 Марка
 BAKUGAN
 Тип
 Роман
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 80 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542704553

Един ден от небето се посипаха странни карти. Децата по цял свят ги събраха и измислиха нова бойна игра. Най-добрите играчи бяха Дан, Маручо, Руно, Шун, Джули и Алис. Те нарекоха чудовищата от картите с името „бакуган“, а отборът им прие името „Бакуган: бойци в действие“.

Това обаче не бяха обикновени карти. И Бакуган не бе просто игра. Картите бяха свързани с паралелен свят, наречен Вестроя, където кипеше ожесточена битка. Битка, която би могла да доведе до унищожението на Вестроя, а и на света на хората. Спасението на двата свята бе в ръцете на Дан и неговите приятели. С мисълта, че започват невинна игра, те се включиха в битката за възстановяване на порядъка в цялата Вселена!

Книгата включва специален наръчник за героите.

1: Бойци в действие

1: Бойци в действие

1: Бойци в действие

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer