6/2010: В търсене на Бигфут

4,99 лв.
Не е налично

Никога не започвай пъклен план без резервен път за бягство! Вярно е, че поуките идват накрая, но е добре да си наясно с тази. Особено когато започваш история, озаглавена "Победата на фантома Блот". Обичайният заподозрян е на линия, но този път е въоръжен с три чудовищно фантомски оръжия. Дали Мики ще намери миша дупка, през която да измъкне и спаси света?

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Макрокомикс
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 192 цветни
 ISBN/Баркод
 977131404500106

Чувал ли си израза „следите остават“? Истина е. Особено когато става въпрос за следи в дълбок пухкав сняг. (Поне докато не изгрее слънце.) Ако не вярваш, можеш да попиташ Доналд, Фетри и многоуважавания и много умен професор Лудвиг фон Дрейк. Тримата следват именно следите в търсене на митологичния Бигфут. Дали ще тръгнеш с тях, зависи от теб. Само внимавай – малко е хлъзгаво...

Повишено внимание ще ти е нужно и за останалите седем истории от макрокомикса. В тях ще се сблъскаш с преносима ферма, застрашена новогодишна вечеря и скъпо разследване в зимен курорт. Без паника! Освен приключения, злополуки и напрежение, ще има и усмивки. Все пак се задават празници и един раиран Дядо Коледа ще ти пожелае: „Весела Коледа! Хо-хо-хо!“.

6/2010: В търсене на Бигфут

6/2010: В търсене на Бигфут

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer