Островът на изгубените

9,90 лв.
Не е налично

Това е предисторията на “Наследниците”, най-новия филм на “Дисни ченъл”! В главните роли влизат децата на най-известните лоши герои от филмите на “Дисни”: Мал (дъщерята на Злодеида), Иви (дъщерята на Злата кралица), Джей (сина на Джафар) и Карлос (сина на Круела де Вил). 

 Автор
 Мелиса де ла Круз
Марка
Наследниците
 Тип
 Роман
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 280 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542715214

Легендата мълви, че преди двайсет години най-прочутите злодеи са прогонени от кралство Аурадон в Острова на изгубените – мрачно и зловещо място, защитено от енергийно поле, което им пречи да го напуснат. Без магическите си способности, злодеите живеят в абсолютна изолация, забравени от света.

А в Забранения замък на Острова на изгубените е скрито Драконовото око – ключът към истинското зло и единствената надежда за бягство на злодеите. Само най-хитрият, най-злият, най-отвратителният от тях може да го открие… Кой ли ще бъде той?

Мал, дъщерята Злодеида, има план да го залови. Ще й е необходима единствено малко помощ от „приятелите” й – Иви (дъщерята на Злата кралица), Джей (сина на Джафар) и Карлос (сина на Круела де Вил).

- - -

Авторът

Мелиса де ла Круз е автор на бестселъри на New York Times и USA Today. Работила е като моден редактор за New York Times, Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan, The San Francisco Chronicle и Teen Vogue.

Писателката живее понатоящем в Лос Анджелис със съпруга и дъщеря си.

- - -

Филмът

Дов Камерън, София Карсън, Камерън Бойс и Бубу Стюарт влизат в ролите на децата на най-прочутите злодеи в пълнометражния игрален филм „Наследниците” на „Дисни”. С намигване към добре познатите приказни истории и преплитайки замъци с класни стаи, лентата е забавна, съвременна и изпълнена с много музика история.

Действието се развива в идиаличното кралство Аурадон и представя неочакваните възможности, които се разкриват след „и заживели щастливо”. Бен, синът на Краля и Кралицата (Звяра и Бел от “Красавицата и Звяра”), e на път да заеме трона и първото му решение е да предостави възможност за изкупление на децата на четирима от най-изявените злодеи – Мал, Иви, Карлос и Джей. Заточени на Острова на изгубените заедно с родителите си, те за първи път са допуснати в Аурадон, където ще посещават училище заедно с наследниците на Феята кръстница, Пепеляшка, Спящата красавица и Мулан. Само времето може да покаже дали „злите” тийнейджъри ще последват стъпките на своите родители.

cveti 29/08/2015

kade moje da se kupi tazi kniga ? zada razgadaq kakvo stava ??

Краси 22/09/2015

В която и да е книжарница, Цвети... По принцип е изложена на най-предните рафтове.

aleks 03/10/2015

tova e nai qkoto decko na sveta az moje i da si poru4am knigata

Йоанна 14/10/2015

Страхотна книга! Пълна е с магия! Уникална е и я препоръчвам на всеки, които обича приключенски книги!

Али 27/03/2016

Страхотна книга вчера ми я купиха и от нея съм прочела 55 страници! !!!!!!!!!

Cveti 24/05/2016

Knigata se prodava navsiakude i e mnogo dulga za chetene-327 stranitsi

Добавяне на коментар:
spacer