Здраво прегърни ме (Е-книга)

8,49 лв.
Не е налично

Готови ли сте за малко джаз? Тайни Купър открадна сърцата на читателите в "Уил Грейсън, Уил Грейсън". Сега е време той да разкаже своята история - от невероятното си раждане и детство до великото търсене на истинската любов. Да не забравяме и небезизвестния парад на бившите гаджета. И какъв по-хубав начин на представяне на историята му от мюзикъл! Пропита с хумор и истина, тази книга ще докосне и най-не музикалните души.

 Автор
 Дейвид Левитан
 Тип
 Роман
 Възраст
 16+
 Формат
 EPUB
 Страници
 192
 ISBN/Баркод
 9789542714873

Тайни Купър в светлината на прожекторите

Готови ли сте за малко джаз? Тайни Купър открадна сърцата на читателите в „Уил Грейсън, Уил Грейсън“. Сега е време той да разкаже своята история – от невероятното си раждане и детство до великото търсене на истинската любов. Да не забравяме и небезизвестния парад на бившите гаджета. И какъв по-хубав начин на представяне на историята му от мюзикъл! Пропита с хумор и истина, тази книга ще докосне и най-не музикалните души.

* * *

Отзивите

Премиерата на „Здраво прегърни ме” в САЩ е на 17 март 2015 г., като романа бързо печели както сърцата на читателите, така и отлични отзиви от критиката. „Тайни открадна сърцата ни”, възкликват от Entertainment Weekly. „Ще припаднете от смях”, обещават от Kirkus Reviews.

* * *

Авторът

Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нареждат Nick and Norah?s Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г., и „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написан в съавторство с Джон Грийн.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer