3: Проклятието на черната луна

12,90 лв.
Не е налично

МакКайла Лейн се сдобива с лист от дневника на покойната си сестра и е потресена от отчаяните думи на Алина. Мак знае, че убиецът на сестра й е наблизо. Но злото е още по-близо.В търсене на Шинсар Дъб Мак кръстосва тъмните и опасни улици на Дъблин. Тя е принудена да сключи съмнителен съюз с В’лане, смъртоносния принц на феите, и с Джерико Баронс, мъж с много тайни. И скоро се озовава в сърцето на битка за своето тяло, ум и душа.

 Автор
 Карън Мари Монинг
 Тип
 Паранормална романтика
 Поредица
 МакКайла Лейн
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 360 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712473
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

Той ме нарича своя кралица на нощта. Бих умряла за него. Бих убила за него.

МакКайла Лейн се сдобива с лист от дневника на покойната си сестра и е потресена от отчаяните думи на Алина. Мак знае, че убиецът на сестра й е наблизо. Но злото е още по-близо.

В търсене на Шинсар Дъб Мак кръстосва тъмните и опасни улици на Дъблин. Тя е принудена да сключи съмнителен съюз с В’лане, смъртоносния принц на феите, и с Джерико Баронс, мъж с много тайни. И скоро се озовава в сърцето на битка за своето тяло, ум и душа.

* * *

Карън Мари Монинг

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика. Посетете я онлайн на karenmoning.com

* * *

Книги за любов. Без предразсъдъци.

 

Евгения Йорданова 01/07/2014

Бих искала да попитам, кога книгата ще е налична? Това е поредицата която очаквам с най-голямо желание и от 28.06 проверявам редовно за електронния и хартиения формат, но все още няма информация. Благодаря предварително.

Елена К. 17/08/2016

Здравейте, следя поредицата и искам да попитам колко общо книги обхваща тя, коя е последната, както и дали я има цялата поредица в книжарниците? Благодаря!

Егмонт България 18/08/2016

Здравейте, Елена К., Поредицата е от 5 книги, които вече са издадени и могат да се открият по местата за продажба на книги, а също и да бъдат поръчани тук, от сайта ни.

Десислава Димитрова 29/03/2018

Много бързо се четат тези книги... Убийствен край имаше тази книга. Изключително изненадващ.

Даниела 23/04/2018

Ох края на книгата ме остави с зяпнал поглед.Тази поредеца е уникално пиршество от фентъзи,мистерия,тръпка и емоции за читателя.

Добавяне на коментар:
spacer