5: Каменните пазачи

9,90 лв.
Не е налично

Кой наистина е Юлисес Мур? Джейсън, Джулия и Рик се приближават все повече до истината. Но Обливия и Манфред също са на път да осъществят целта си - да стигнат до Вила Арго и да преминат през Вратата на времето. Сега трите деца трябва да намерят Черния Вулкан, стар приятел на Юлисес Мур, който е бил машинист на влака на Килмър Коув. За тях това значи начало на ново пътешествие. Дестинация: 12 век, Градината на вечната младост.

 Автор
 Юлисес Мур
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Юлисес Мур
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 304 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712169
Поредица ЮЛИСЕС МУР във Facebook

Кой наистина е Юлисес Мур? Джейсън, Джулия и Рик се приближават все повече до истината. Но Обливия и Манфред също са на път да осъществят целта си – да стигнат до Вила Арго и да преминат през Вратата на времето. Сега трите деца трябва да намерят Черния Вулкан, стар приятел на Юлисес Мур, който е бил машинист на влака на Килмър Коув. За тях това значи начало на ново пътешествие. Дестинация: 12 век, Градината на вечната младост.

* * *

Отзивите

Поредицата, която разбулва тайната на Юлисес Мур, започва да излиза през 2004 г. в Италия. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски.

„Младите читатели, фенове на мистериозни и леко призрачни книжни приключения, ще се гмурнат в историята без колебание.”
– Publishers Weekly

* * *

Авторът

Кой е Юлисес Мур? Това никой не знае... Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Загадката на Юлисес Мур тепърва предстои да бъде разбулена...

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer