3: Къщата на огледалата

9,90 лв.
Не е налично

Джейсън, Рик и Джулия са отново във Вила Арго и нямат да търпение да се отправят към следващото си пътешествие през времето. Но децата бързо откриват, че Килмър Коув в настоящето крие не по-малко мистерии от която и да е било дестинация в миналото. Тримата приятели са изправени пред нова загадка, когато научават за Къщата на огледалата и нейният създател - ексцентричният изобретател Питър Дидалъс. Близък приятел на Юлисес Мур, Дидалъс е изчезнал преди много години. Но преди да потъне вдън земя, той е укрил опасна тайна за Вратите на времето в необичайния си дом. За да я разкрият, близнаците и Рик ще трябва да премерят сили с интелекта на неуловимия изобретател... и да действат бързо. Дали ще се справят с разшифроването на енигматичните улики и разбулването на тайната преди Обливия Нютън да ги e изпреварила? Ще узнаете от третата книга от приключенската поредица за тайнствения Юлисес Мур!

 Автор
 Юлисес Мур
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Юлисес Мур
 Възраст
 10+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 216 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542710776
Поредица ЮЛИСЕС МУР във Facebook

Джейсън, Рик и Джулия са отново във Вила Арго и нямат да търпение да се отправят към следващото си пътешествие през времето. Но децата бързо откриват, че Килмър Коув в настоящето крие не по-малко мистерии от която и да е било дестинация в миналото. Тримата приятели са изправени пред нова загадка, когато научават за Къщата на огледалата и нейният създател – ексцентричният изобретател Питър Дидалъс. Близък приятел на Юлисес Мур, Дидалъс е изчезнал преди много години. Но преди да потъне вдън земя, той е укрил опасна тайна за Вратите на времето в необичайния си дом. За да я разкрият, близнаците и Рик ще трябва да премерят сили с интелекта на неуловимия изобретател... и да действат бързо. Дали ще се справят с разшифроването на енигматичните улики и разбулването на тайната преди Обливия Нютън да ги e изпреварила? Ще узнаете от третата книга от приключенската поредица за тайнствения Юлисес Мур!

* * *

Отзивите

Поредицата, която разбулва тайната на Юлисес Мур, започва да излиза през 2004 г. в Италия. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски.

В България „Вратата на времето”, първата книга за Юлисес Мур, се появи на книжния пазар на 10 юни 2013 г., последвана от „Дюкянът на забравените карти” на 2 септември. Младите читатели ще останат очаровани и от третата книга в поредицата – „Къщата на огледалата”. „Роман, изпълнен с екшън и най-различни мистерии за разгадаване. Идеален за почитателите на приключенските сюжети”, коментират от School Library Journal. А изумително красивият дизайн на корицата и оригинално поднесеното съдържание ще допадне както на момчетата, така и на момичетата, почитатели на приключенията.

* * *

Авторът

Самоличността на Юлисес Мур продължава да бъде загадка. Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Мистерията на Юлисес Мур предстои да бъде разбулена...

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer