1: Петата вълна

12,90 лв.
Не е налично

След първата вълна остана само мрак. След втората - оцеляха само щастливците. След третата - останаха само злощастните. А след четвъртата вече имаше едно-единствено правило: не вярвай на никого.

Петата вълна идва, а Каси трябва да избяга от тях. Тях - съществата, които изглеждат като нас, които знаят как мислим и които са тук, за да ни убият.

Да си сам означава да оцелееш. Или поне така вярва Каси, докато не среща Ивън Уолкър. Красив и загадъчен, Ивън може би е единствената надежда на Каси да спаси братчето си - и дори себе си. Но изборът е труден, защото е избор на живот и смърт.

 Автор
 Рик Янси
 Тип
 Научна фантастика
 Поредица
 Петата вълна
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 344 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542709640
Поредица ПЕТАТА ВЪЛНА във Facebook

След първата вълна остана само мрак.
След втората – оцеляха само щастливците.
След третата – останаха само злощастните.
А след четвъртата вече имаше едно-единствено правило: не вярвай на никого.

Петата вълна идва, а Каси трябва да избяга от тях. Тях – съществата, които изглеждат като нас, които знаят как мислим и които са тук, за да ни убият.

Да си сам означава да оцелееш. Или поне така вярва Каси, докато не среща Ивън Уолкър. Красив и загадъчен, Ивън може би е единствената надежда на Каси да спаси братчето си – и дори себе си. Но изборът е труден, защото е избор на живот и смърт.

http://egmontbulgaria.tumblr.com/post/123979987146/5
Дарина П Николова 06/12/2016

И двете книги са страхотни!!!! Карат те да се замислиш за бъдещето. Авторър е гений! Той разказва шодробно за живота на всеки герой, а краят на книгата е интригуващ, малко неучакван и ... ;)

Елена нонова 29/05/2021

Защо не пуснете издание предполагам че има и други хора които биха искали да си купят поредицата но я няма по книжарниците.

Добавяне на коментар:
spacer