Осмели се да мечтаеш

14,90 лв.
Не е налично

Трудно е да се повярва колко много може да се промени животът ти само за няколко месеца. В един момент бяхме пет напълно непознати хлапета, в следващия - се оказахме на финала на Х фактор. Останалото, както се казва, е история - турнета, пълни зали, платинен албум, слава.

Тази книга разказва нашата история като One Direction до този момент и ние сме наистина щастливи да я споделим с теб.

 Автори
 One Direction
 Тип
 Биографии
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 16 x 23
 Страници
 288 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542709091

Трудно е да се повярва колко много може да се промени животът ти само за няколко месеца. В един момент бяхме пет напълно непознати хлапета, в следващия – се оказахме на финала на Х фактор. Останалото, както се казва, е история – турнета, пълни зали, платинен албум, слава.

Тази книга разказва нашата история като One Direction до този момент и ние сме наистина щастливи да я споделим с теб.

* * *

Официалната автобиография на One Direction

Понякога животът поднася чудесни изненади. Това без колебание ще потвърдят Хари, Найъл, Зейн, Лиам и Луис от One Direction. В един момент те са просто пет обикновени момчета, които мечтаят да са на сцена, заобиколени от фенове... а в следващия пеят на финала на „Х фактор”. Останалото, както се казва е история – турнета, пълни зали, платинен албум, световна слава. Днес One Direction са на път да се превърнат в най-успешната момчешка банда на Великобритания. И това е само началото...

В „Осмели се да мечтаеш”, официалната автобиография на бандата, всеки един от тях разказва историята на изумителното им пътешествие - от хлапета, които пристъпват с много надежда на първите кастинги за X Factor, до световни поп звезди, които живеят мечтата си.

„Трудно е да се повярва колко много може да се промени живота ти само за няколко месеца. Безкрайно ни беше приятно да си припомним всички лудешки, забавни и вълнуващи мигове, които сме преживели досега. А повярвайте, такива е имало много. Тази книга разказва нашата история като One Direction до този момент и ние сме наистина щастливи да я споделим”, пишат момчетата в предговора на „Осмели се да мечтаеш”. Между кориците й читателите ще прочетат за всички хубави и не толкова хубави моменти, които са преживели като група, ще разберат какви всъщност са отношенията помежду  им ще се запознаят със смелите им мечти за бъдещето.

Бестселър на „Ню Йорк Таймс” и „Амазон”, „Осмели се да мечтаеш” ще предложи на феновете да надникнат в света на One Direction. Невероятният дизайн на книгата в комбинация с ексклузивните и  не публиквани до този момент снимки на момчетата от бандата, на сцената и зад кулисите, я превръщат в задължително четиво за всеки истински почитател на групата.

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Осмели се да мечтаеш

Мариела Валентинова Йорданова 18/02/2013

A beee vie normalni li steeeee!!!! Oburkali ste vsichki imena! Zemete gi opravete shtot e mnogo tupo taka!!!!

Крисиана Даниелова Костадинова 18/02/2013

Ами аз лично много се радвам, че ще я пускате на пазара и много дайрекшънъри ще си я купят и ще се запознаят със съдържанието и, но имате няколко грешки. Пише се НАЙЛ ХОРАН, ЛУИ ТОМЛИНСЪН и ХАРИ СТАЙЛС! Иначе благодаря! :)

martina gergova 18/02/2013

Ммм книгата ще е добра , само има един проблем .. имената им не са така , а са Луи Томлинсън , Хари Стайлс , Зейн Малик и Найл Хоран :)) Ако може да се поправи ще е чудесно

Кристиана Костадинова Петкова 18/02/2013

Книгата е страхотна! Но има толкова много грешки,че......Напримел ЛуиС-Луй Найъл-Найл е тва най-много ме изкефи Стайл-Стайлс да продължавам ли?

TONI59 1D 20/02/2013

Книгата е супер ! ! ! С нетърпение очаквам да си я получа! ! ! ♥

Мира 04/10/2022

Купих книгата с огромен ентусиазъм, One Direction винаги са били любимата ми група. Мога да преглътна грешното транслитериране на имената, но не и фактът, че в момента, в който книгата се отвори, страници започват да се отлепват и падат. Изключително некачествено залепване! Не съм единствената, при която това се случва. Сърцето ми се разби.

Егмонт България 05/10/2022

Здравейте, благодарим за обратната връзка, с която ни пишете - оценяваме комуникацията си с читателите. Транслирането на имената е спрямо актуалните правила за транслитерация и е дело на преводач с опит и е обсъдено с редактор. Съжаляваме за така създалата се ситуация, издателският ни отдел вече има предвид сигнала и оставаме нащрек.

Добавяне на коментар:
spacer